Një ekip inxhinierësh ndërtimi, kontraktorë dhe punëtorë.

Rreth nesh

Më shumë se një dekadë ekzistencë dhe përvoja jonë e pasur individuale e kanë bërë Fani-kom një kompani, të cilës klientët i besojnë për projektet e tyre të ndërtimit. Punojmë në projekte të mëdha komplekse si dhe në më të vogla, por përkushtimi dhe cilësia jonë është gjithmonë e njëjtë.

Respektim i afateve të dakorduara

Pjesë e vlerave tona është respektimi i afatit të dakorduara. Jemi krenarë, sepse mund të mburremi se i respektojmë gjithmonë afatet.

Punojmë me çmime konkurruese

Punojmë brenda buxhetit tuaj për të siguruar që ju të merrni atë që dëshironi duke përdorur strategji efektive.

Portofoli i pasur

Portofoli ynë i pasur përfshin projekte që lidhen me ndërtimin e shtëpive individuale, ndërtesave të banimit dhe objekteve tregtare. Fitoni mundësinë të punoni me një ekip që e njeh biznesin komercial të ndërtimit brenda dhe jashtë për një përvojë unike.

Punojmë së bashku me ju

Si një kompani kryesore ndërtimi, ne do të punojmë me ju në projektin tuaj, të madh apo të vogël. Së bashku ne do të personalizojmë planet tuaja për ndërtime ose rinovime të reja, duke përfshirë dizajnet dhe specifikimet tuaja të dëshiruara.

НЕКОЛКУ ФАКТИ

Одлични искуства
завршени големи проекти

Остануваме доследни на истите принципи на кои е основана нашата компанија: обезбедување супериорна услуга за нашите клиенти, ставање на безбедноста на прво место, создавање можности за нашите луѓе, испорачување исклучителна работа.

safety-at-work
ТИМ

ПРОФЕСИОНАЛНА ТИМСКА РАБОТА

Тим од градежни инженери, изведувачи и работници.  ние дизајнираме, градиме, финансираме, работиме и управуваме со проекти и програми кои ги отклучуваат можностите.

safety-at-work
ТЕХНОЛОГИЈА

МОДРЕНА ТЕХНОЛОГИЈА И МАШИНИ

Градежништвото е процес на изградба на зграда или инфраструктура. Користиме најнова технологија на проектирање на сите фази и најсовремени мажини за изведба.

JEMI FANI KOM​

Ne ju ndihmojmë me ndonjë nga projektet tuaja. Na telefononi dhe kërkoni një ofertë.

SHËRBIMET

home-silhouette

PROJEKTIMI I TË GJITHA FAZAVE

Çdo projekt ka fazat e veta, nga zhvillimi i idesë bazë sipas kërkesave të investitorit, deri te projekti kryesor, sipas të cilit do të ndërtohet objekti, i cili duhet të përmbajë të gjitha fazat: arkitekturë, konstruksione (statikë), inxhinieri hidraulike (ujësjellës dhe kanalizimet), energji elektrike, inxhinieri mekanike dhe të gjitha raportet e nevojshme. Fani-kom projekton objektin tuaj me të gjitha fazat, sipas kërkesave tuaja, deri në marrjen e lejes së ndërtimit.

engineering

MBIKËQYRJA GJATË NDËRTIMIT

Shërbime për kryerje të mbikëqyrjeve profesionale gjatë ndërtimit të objekteve. Detyra kryesore e një autoriteti mbikëqyrës është të kontrollojë punën në terren, të garantojë ndërtimin në përputhje me dokumentacionin e projektit dhe lejen e ndërtimit dhe të kontrollojë materialet dhe sasitë e instaluara.

construction

NDËRTIMI I OBJEKTEVE

Ndërtimi i objekteve shumëkatëshe (objekte banimi, shtëpi, gardhe dhe mure zbuluese) në të gjitha fazat e gërmimit, armaturës dhe betonimit të pllakave të themeleve, betonimi, suvatimi, punimet e mureve, shërbimet e lyerjes....dhe të gjitha punët e tjera të ndërtimit.

construction (1)

RINOVIMI

Bëjmë rinovimin dhe rregullimin e plotë të banesave dhe shtëpive. Pa dallim nëse është një rinovim i plotë, i cili përfshin rinovime të plota elektrike, hidraulik, risuvatim ose thjesht rifreskim të një hapësire ekzistuese.

building

1565

PROJEKT I PËRFUNDUR

safety-at-work

932

KLIENTËT E KËNAQUR

engineer

325

STAFI I KUALIFIKUAR

settings

432

MAKINERIA

NA SHKRUANI | KËRKONI NJË OFERTË

    JEMI FANI KOM

    Ne ju ndihmojmë me ndonjë nga projektet tuaja. Na telefononi dhe kërkoni një ofertë.